Onze samenwerkingspartners

istaDES werkt nauw samen met haar partners om het beheer en management van de energievoorziening volledig van u over te kunnen nemen. Hier vindt u enkele van onze belangrijke samenwerkingspartijen.

Fourenergy is energieleverancier van duurzame warmte en koude aan consumenten en bedrijven in heel Nederland. Door het bouwen, financieren en beheren van warmtenetten. De warmte komt altijd uit de directe omgeving doordat Fourenergy lokale producenten van duurzame warmte koppelt aan woningen en kantoren waar de warmte wordt afgenomen. Daarmee maken zij woonwijken en bedrijventerreinen aardgasvrij en leveren een belangrijke bijdrage aan het verduurzamen van Nederland.

DWA werkt aan het verhogen van de kwaliteit van de leefomgeving en aan het verlagen van het energieverbruik. De expertise van istaDES en DWA vormen de basis voor een volledig beheer van uw installaties voor een comfortabele woon- en werkomgeving en tevreden gebruikers.

ENTRAS is de participatie-tak van advies- en ingenieursbureau DWA en is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen zou moeten bijdragen aan duurzaamheid. Om deze transitie te realiseren, combineert ENTRAS projectontwikkeling, waarin zij garanties geven, met de organisatie van de exploitatie, waarin zij deze garanties borgen.