Debicasso

Met de dienst Debicasso neemt istaDES ook de cash management activiteiten van u over. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het incasseren van voorschotbedragen bij bewoners of het doen van betalingen aan nutsbedrijven en het maken van eindafrekeningen. Het complete traject van afrekening water- en energiekosten, wordt met de dienst Debicasso voor u verzorgd en beheerd. Via een online Webportal houdt u volledige inzage in alle activiteiten en afrekeningen. 

Wij incasseren, betalen en regelen de voorschotbedragen en maken de eindafrekeningen voor uw bewoners. De werkelijke kosten worden aan het einde van de afrekenperiode netjes verrekend. Ook voor uw bewoners is een speciale portal beschikbaar waarin zij o.a. de status van hun betalingen kunnen inzien of een verzoek voor wijziging van hun voorschotbedrag kunnen indienen. U heeft geen omkijken meer naar deze administratieve en tijdrovende zaken! De dienst Debicasso voeren wij uit in samenwerking met ista Nederland.

Financieel beheer

Het is niet alleen van belang te weten of een installatie technisch rendeert. Het financiële rendement is minstens zo belangrijk. Er moet daarom worden vastgesteld of de installatie financieel in balans is. Dat kan worden bepaald door inkomsten naast uitgaven te zetten. istaDES bewaakt deze boekhouding en kan deze (op termijn) zelfs van de opdrachtgever overnemen. Maandelijks worden financiële rapportages gemaakt die op kwartaalbasis met de opdrachtgever worden besproken.

De module Debiteurenbeheer richt zich op het controleren van:

  • Voorschotbedragen
  • Meterstanden
  • Jaarlijkse afrekening
  • Eindafrekening bij mutaties
  • Inkoopfacturen
  • Betalingen en ontvangsten
  • Opstellen kwartaalrapportages

Meer informatie

Wilt u meer van deze dienst weten?
Neemt u dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, waarin wij u deze dienst graag nader toelichten en uw vragen zullen beantwoorden.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 010 245 58 54 of e-mail: debicasso-administratie@ista.nl

Debicasso video beheerders

Uitleg Debicasso voor uw bewoners