Wat doen we

Beheer en management

istaDES staat garant voor professioneel beheer & management van uw energie-installatie. Voor veel vastgoedeigenaren is energielevering een lastig vraagstuk omdat deze niet langer tot de kernactiviteiten behoort. Gevolg hiervan is dat het veelal aan kennis ontbreekt, waardoor er weinig of geen grip is op het rendement van de energie-installatie. Hierdoor is groeiende behoefte aan vakkundig beheer van installaties. 

istaDES organiseert voor u het beheer. Dit doen wij in samenwerking met uw installateur en andere aanspreekpunten binnen uw organisatie. Kennis en kunde blijven zo binnen uw organisatie behouden en energiebesparingen, als gevolg van een beter rendement, komt uw organisatie direct ten goede.

De beheer activiteiten zijn onder te verdelen in 4 segmenten, Techniek, Financiën, Contractbeheer en Klantenservice.

Klik hier voor meer informatie over deze aandachtsgebieden.

Samenwerking installateur

Samen met uw installateur slaan wij de handen graag ineen om u hierin geheel te ontzorgen. Zo kunnen wij een verregaande samenwerking met u en uw onderhoudspartij aangaan om de continuïteit van energielevering aan uw eindgebruikers te waarborgen en waar mogelijk op kosten te besparen. Alle werkzaamheden die verband houden met het beheer kunt u bij istaDES onderbrengen.
En belangrijker nog: U kunt het rendement van uw installatie verhogen, storingen voorkomen en energiekosten voor uw eindgebruikers verlagen.

Uw voordelen van istaDES:

  • Volledige ontzorging bij de ontwikkeling en beheer van uw duurzame energie-installatie
  • Belang van de corporatie is geborgd
  • Bundeling volume = kennis + continuïteit
  • Kostenreducties worden aantoonbaar gemaakt
  • Bewaking van prestaties & onderhoudskwaliteit
  • Veranderingen in wetgeving worden gedekt
  • Kennis en kunde blijven behouden binnen de corporatie

Meer informatie

Download hier de brochure

Bekijk hier de video

Neem contact met ons op!